Logon

 

mei 2014

Nieuw Inogen One G2 nog krachtiger - Nu met 6 instellingen!

Inogen One G2 wordt vanaf nu geleverd met verhoogde prestaties.
Vanaf nu kan Inogen One G2 'Higher Flow' worden ingezet voor zuurstoftherapie tot en met 6 liter per minuut.

De nieuwe Inogen One G2, vanaf maart 2014, heeft 6 instellingen. De maximale zuurstofproductie is nu 1260 ml/min (6 stappen van 210 ml/min). Door de verhoogde flow per minuut kan instelling 2 vergeleken worden met 2 LPM, d.w.z. dat een patiënt die 2 LPM voorgeschreven krijgt, zal met instelling 2 de Inogen One G2 goed verzorgd worden. De Inogen One G2 ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit. De 'Higher Flow' versie kan herkend worden aan de 'Inogen One' sticker op de greep.

Deze versie is vanaf nu dé standaard versie van Inogen One G2 en wordt dus als enige versie geleverd.

Tot nu toe was dat anders; de oude Inogen One G2 kende 5 instellingen en leverde ook minder ml/min bij elke instelling, namelijk 180ml/min.

De Inogen One G2 is sinds het jaar 2010 op de markt en heeft vele tevreden gebruikers over de wereld. Deze concentrator wordt gebruikt door mensen die aan de chronische longziekte COPD leiden. Deze draagbare zuurstofconcentrator geeft de gebruiker de volledige vrijheid terug om te gaan waar en wanneer hij wil. Met de batterij of aangesloten op 12 Volt of op het elektriciteitsnet, heeft men met de Inogen One G2 altijd energie en dus altijd zuurstof voor handen. Deze lichte en stille concentrator levert zuurstof thuis of onderweg, jaar in, jaar uit.

Naast de Inogen One G2 is sinds 2012 ook de Inogen One G3 leverbaar. Dat is een nog kleiner en lichter apparaat dat men zowel thuis als onderweg kan gebruiken. De Inogen One G3 geeft tot 4 LPM zuurstof. Meer daarover vindt u hier. Beide concentrators zijn verkrijgbaar op de Inogen One webshop.

De zuurstofconcentratoren worden gefabriceerd door Inogen Inc. gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf startte in 2001 met als doel een betere oplossing voor actieve zuurstoftherapie-gebruikers te ontwikkelen, namelijk hen vrijheid en onafhankelijkheid terug te geven.

Terug naar de nieuwspagina

logo-medsupport-systems