Logon

 

mei 2014

Op maat voor u gemaakt: transportkar voor zuurstofcilinders

In samenwerking met een producent van ademluchtcompressoren hebben wij een transportkar voor zuurstofcilinders ontwikkeld. Uit gesprekken met onze klanten bleek dat hier vraag naar was.

De transportkar is speciaal op maat gemaakt voor de DeVilbiss cilinders van het iFill systeem. De kar biedt ruimte voor maar liefst 10 cilinders en is zo ontworpen dat hij zeer licht te verplaatsen is. Ideaal dus voor bijvoorbeeld verzorgingstehuizen waar veel cilinders op verschillende afdelingen in gebruik zijn! De lengte van de kar is 100 cm en de bodemplaat en bovenste plaat zijn van zeer robuust kunststof; dat maakt het geheel licht en bovendien geluidloos in combinatie met de metalen cilinders.

Naast deze transportkar kunnen we nu ook op maat gemaakte kratten voor zuurstofcilinders aanbieden; er passen 6 cilinders in een krat. De ervaring leert dat een cilinder voor of na het vullen wel eens omvalt en daarbij gemakkelijk beschadigd. Dat is met deze kratten verleden tijd.

Heeft u ook interesse in een vervoer- of opslagoplossing voor uw cilinders? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Terug naar de nieuwspagina

logo-medsupport-systems