Logon

 

ISO 9001:2008 certificaat

najaar 2015

MedSupport Systems ontvangt het ISO 9001:2008 Kwaliteit Management Systeem certificaat

Het management van MedSupport Systems, een toonaangevende Europese Distributeur van innovatieve Zuurstof- en Slaaptherapie-producten, is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf sinds deze zomer ISO 9001 gecertificeerd is. Het ISO 9001:2008 certificaat is afgegeven op 30 juli, 2015.

Deze zomer is de audit uitgevoerd door SGS Systems & Services Certification. SGS wordt erkend als een wereldwijde maatstaf voor kwaliteit en integriteit.

"De kwaliteit van onze systemen en diensten en de verbetering hiervan zijn erg belangrijk voor ons. Het implementeren van ISO 9001 ondersteunt ons bij een voortdurende verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) en de processen binnen onze organisatie. Daarmee verbeteren wij ons vermogen om aan de eisen en verwachtingen van de klant te blijven voldoen.
We zien het behalen van de certificatie als een bevestiging van de hoge normen en het service niveau, die we binnen onze organisatie hanteren. Alles is gericht op het vervullen of overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Met de specifieke procedures die we geïmplementeerd hebben ter evaluatie en verbetering we de hoofdprocessen, mogen onze klanten een voortdurende verbetering van onze normen van ons service niveau verwachten.
We zijn trots op ons hele team voor het realiseren van wederom een nieuwe stap in de positionering van MedSupport Systems als een solide partner voor u."

Management MedSupport Systems

Terug naar de nieuwspagina

logo-medsupport-systems