Logon

 

februari 2013

Nu leverbaar: Externe batterij-oplader voor Inogen One G3!!

Na de introductie van de nieuwe draagbare zuurstofconcentrator Inogen One G3 in december 2013 is nu voor de batterijen een externe oplader beschikbaar.

De batterijen voor de Inogen One G3 zijn leverbaar in twee types. De 'single' batterij biedt een looptijd van 4 uur en de 'double' batterij een looptijd van 8 uur. De batterijen kunnen in de concentrator opgeladen worden.

Veel gebruikers van de Inogen One mobiele concentratoren, zeker zij die met regelmaat reizen en daarvoor over meerdere batterijen beschikken, hebben behoefte de batterij ook buiten de concentrator te kunnen opladen. Hiervoor introduceert MedSupport Systems nu de Externe batterij-oplader.

Het artikelnummer is BA-303 en dit artikel is sinds februari 2013 uit voorraad leverbaar. U kunt de oplader onder andere kopen op de Inogen One webshop: https://shop.inogenone.eu.

MedSupport Systems is de geauthoriseerde Europese distributeur van de Inogen producten. Het bedrijf werkt sinds 2006 samen met Inogen, Inc. uit Goleta, California, Verenigde Staten.

Terug naar de nieuwspagina

logo-medsupport-systems