Logon

 

april 2013

Nieuw: de Inogen One G3 Backpack!

Na de introductie van de Inogen One G3 draagbare zuurstofconcentrator bieden wij nu ook de nieuwste Inogen One G3 Backpack als optie; ideaal voor de actieve en avontuurlijke gebruikers van de mobiele zuurstofconcentrator. Na het succes van de gemakkelijke en gebruiksvriendelijke Backpack voor de Inogen One G2, belooft ook deze nieuwe variant de patiënt extra comfort te bieden.

De rugzak zorgt ervoor dat de Inogen One G3 de gebruiker op geen enkele manier zal hinderen, doordat deze veilig en stabiel op de rug bevestigd zit. Met de riempjes is de rugzak, op de borst en boven de heupen, naar wens strakker of losser te maken. Hij biedt dus absolute zekerheid. Ook de concentrator zelf kan worden vastgezet met een klittenbandriem aan de binnenkant van de rugzak. In dit vak bevindt zich bovendien een optionele "Battery spacer" waarmee de concentrator, met dubbele én enkele batterij, altijd op de juiste manier in het vak geplaatst kan worden.

Doordat alle knopjes toegankelijk zijn vanuit de rugzak, is de Inogen One G3 gemakkelijk te bedienen. Ook zijn er handige openingen in de rugzak aangebracht waardoor de zuurstofbril eenvoudig is aan te sluiten en het apparaat gemakkelijk kan worden opgeladen.

Op deze wijze draagt ook de Inogen One G3 Backpack bij aan het gebruiksgemak van de Inogen One G3! De rugzak is onder andere te koop op de Inogen One webshop.

Terug naar de nieuwspagina

logo-medsupport-systems