Logon

Dick van Rinkhuyzen

Verkoop Internationaal

Eén van de oprichters van MedSupport Systems. Met een ruime internationale achtergrond in de medische industrie legt Dick zich erop toe om medische technologie en haar Europese gebruikers bij elkaar te brengen. Hij heeft een uitgebreide management achtergrond in een aantal industrietakken op internationaal vlak en heeft zijn hart na enkele omzwervingen gegeven aan de medische industrie. "De techniek interesseert me, maar door de medische implicaties biedt onze bedrijfstak mij een extra dimensie. Ik blijf geboeid."
E-mail:

dickvr(_AT_)meds-s.com

Dennis van Leijden

Verkoop Internationaal en Verkoop Nederland

Mede-oprichter van MedSupport Systems. Dennis heeft bij verschillende bedrijven, met name in de medische branche, gewerkt. Zowel in Nederland als Internationaal in ziekenhuizen, zorginstellingen als in de Home care. Zijn expertise ligt op het vlak van sales & marketing management met een focus op business development. "De dynamiek en het innovatieve karakter van de medische industrie geven mij de uitdaging die ik zoek."
E-mail:

dennisvl(_AT_)meds-s.com

Anelina Korueva

Commercieel Medewerker Binnendienst

Anelina versterkt het team van MedSupport Systems als commercieel medewerker binnendienst. Ze studeerde International Business and Languages met als specialisatie marketing en communicatie. Ze zet zich graag in om optimaal te presteren en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze houdt zich bezig met order handling, logistieke werkzaamheden en het aftersales service van het bedrijf. In het dynamische team van MedSupport Systems voelt ze zich op de juiste plaats om zowel haar horizon te verbreden als een rol te spelen in de groei van het bedrijf.
E-mail:

anelinak(_AT_)meds-s.com

Cynthia Schmidt

Office Manager

Cynthia heeft een brede commerciële achtergrond opgedaan in met name de verpakkings-industrie. De klant staat voor haar centraal en dus is ze erop uit de klantwensen in te vullen. Binnen MedSupport Systems zorgt zij ervoor dat de interne processen en de raakvlakken met de klanten volgens de afspraken en de interne normen worden ingevuld. De lat ligt hoog bij haar.
E=mail:

cynthias(_AT_)meds-s.com

Adri Vriens

Erik Ploegh

Business Manager Online

Als Business Manager Online houdt Erik zich bezig met online business development. De combinatie van techniek, marketing, data analyse en sales spreken hem het meeste aan in zijn werk, en de wil om steeds te blijven groeien drijft hem. Daarnaast heeft hij door zijn achtergrond als product manager veel productkennis die hij graag met de klant deelt, en is hij altijd geïnteresseerd in de technische kant van onze producten.
E-mail:

erikp(_AT_)meds-s.com

Adri Vriens

Service medewerker

Adri is lid van het team dat de reparatie- en servicewerkzaamheden uitvoert, met een nadruk op zuurstofconcentratoren. Hij heeft een lange ervaring in diverse technische functies bij o.a. een grote Nederlandse bank. Adri staat er open voor zich nieuwe vaardigheden eigen te maken en bij MedSupport Systems komt hij daarvoor volop aan zijn trekken.

Wiboon Euawong

Service medewerker

Wiboon is binnen MedSupport Systems verantwoordelijk voor het uitvoeren van de service- en reparatiewerkzaamheden. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als elektrotechnicus en ziet zijn werk als een hobby. Na diverse trainingen van Inogen is hij inmiddels expert op het gebied van de mobiele zuurstofconcentrator. Hij is een zeer toegewijd persoon en doet er alles aan om er voor te zorgen dat de apparatuur zo snel mogelijk onderhoud krijgt of gerepareerd wordt en daarna retour gestuurd wordt naar de klant.

Jesh Sewradj

Service medewerker

Jesh maakt deel uit van het service team van MedSupport Systems. Hij is een ervaren technicus in verschillende branches. Hij zet zich bij MedSupport Systems in om zo goed en snel mogelijk concentrators weer als nieuw te maken. Met zijn expertise en ervaring is hij een goede aanvulling voor het bedrijf.

payoff

logo-medsupport-systems